Έκθεση Paula Doepfner, Κεφαλονιά 2011

Paula Doepfner performance

Paula Doepfner, Performance

Το Κέντρο παρουσίασε το έργο της καλλιτέχνιδος Paula Doepfner φιλοξενώντας την Ατομική Έκθεση Paula Doepfner, Κεφαλονιά 2011.

Με τα λόγια της καλλιτέχνιδος:

«Τα έργα που ανέπτυξα για την ατομική μου έκθεση στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού αναφέρονται στην δομή του τοπίου της Κεφαλονιάς, ιδιαίτερα στην κίνηση της θάλασσας. Επίσης υπάρχει η σύνδεση των αναφορών στο τοπίο με την προσωπική εμπειρία. Τα έργα αντικατοπτρίζουν μια μελέτη της φύσης, αλλά επίσης ενσαρκώνουν τις περιπετειώδης εναλλαγές εσωτερικών καταστάσεων, συναισθημάτων και ευχών. Μέσα απο την δουλειά μου προσπαθώ να αιχμαλωτίσω και να εκφράσω την εφήμερη φύση των συναισθημάτων. Σε απάντηση των έργων ζωγραφικής δημιούργησα ένα ογκώδες οργανικό γλυπτό. Χρησιμοποίησα υλικά που συνέλεξα στο νησί για την δημιουργία του έργου. Η μορφή του αντλήθηκε από την διερεύνηση μου στο τοπίο της Κεφαλονιάς.»

 

Paula Doepfner οργανικό γλυπτό

Οργανικό γλυπτό, Paula Doepfner

 

Ιστοχώρος της καλλιτέχνιδος:

www.pauladoepfner.com

 

Share
Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Εκθέσεις, Νέα, Performance, Residencies – Ετικέτες: , , , . Bookmark the σύνδεσμο. – Κάντε σχόλιο ή αφήστε τράκμπακ: URL για τράκμπακ.

Ένα σχόλιο

  1. Δημοσιεύτηκε 2011/06/06 στις 13:01 | Σύνδεσμος

    Dear Paula Doepfner,

    I wish my best for your BLUE Ionion sea EXPO,
    be in contact

    Veselin Vukcevic

Αφήστε σχόλιο

Η διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται ούτε κοινοποιείται! Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

*
*

Επιτρέπεται η χρήση των εξής στοιχείων και ιδιοτήτων HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweet Captcha